Om M.E. og LP på NRK østnytt 15.12.2009

Mette Høvern var en av de omlag 500 alvorlig ME syke i norge. Familien hadde brukt 200 000 kroner på medisiner og prøvd alt i helsevesenet, men de så ingen endring.

Hun lå i sengen i et mørkt rom fordi hun ikke tålte lyder eller andre sanseinntrykk. Men etter tre og et halvt år prøvde hun en omdiskutert behandlingsmetode (LP) og fikk kreftene tilbake.

Se intervju med Mette Høvern og LP-terapeutene Rikka Rognsaa og Live Landmark på NRK-Nett TV. Les mer om Mette Høvern HER.

1 Responses to Om M.E. og LP på NRK østnytt 15.12.2009

  1. BlueGirl sier:

    Ser det spekuleres litt rundt på blogger og på M.E-forum om hvorvidt Mette Høvern har blitt frisk av KDM sin behandling eller av LP. Disse har nok ikke lest artikkelen godt nok. For der står det SITAT: «Familien hadde brukt 200 000 kroner på medisiner og prøvd alt i helsevesenet, men de så ingen endring.»

    Dessuten har artikkelen overskriften «Frisk etter omstridt M.E-behandling» så det er vel ingen tvil om hva som har gjort Mette Høvern frisk. 😀

    Noen lurer på om LP kan fjerne virus, parasitter osv. Til det vil jeg si, at om man er flink til å bruke teknikken så vil man oppleve å få et normalt fungerende immunsystem som er i stand til å ta seg av virus som eventuelt måtte befinne seg i kroppen.

Legg igjen en kommentar